30 септември 2011 г.

Don't you remember ...?

Кога ще те видя отново?
Тръгна си без "сбогом" , не бе казана и една дума ..
Без последна целувка , за да напомня за това ,което имахме ...
Нямах представа за това , което предстоеше...
Знам , че имах капризно сърце и горчивина, подозрително око и тежест в главата си...
Но не помниш ли?...
Не помниш ли?...
Причината заради , която ме обичаше преди ...
Скъпи, моля те спомни за мен поне още веднъж...
Кога беше посления път, когато си помисли за мен?
Или напълно си ме заличил , от спомените си.
Често мисля за това къде сгреших,и колкото повече го правя толкова по-малко знам...
Но не помниш ли?...
Спомни си причината заради , която ме обичаше преди ...
Моля те спомни си за мен , поне още веднъж..
Дадох ти време , и се надявах да откриеш липсващото парче,което да те върне пак при мен..
ЗАщо не помниш?
Не помниш ли?
Дали ще те видя отново ?...

Свободата на духа не се изразява в палячовщина...

Днес някъде прочетох следната мисъл " Свободата на духа не се изразява в палячовщина".
Замислих се за себе си . Само защото съм весела, рядко съм сериозна (освен ако не трябва да бъда) Винаги се усмихвам . Емоционална до болка съм. Не съм злобна . НЕ мога да бъда лицемерна . Винаги съм открита в отношенията си с хората . Не се страхувам да призная пред себе си и света , това което съм .Свободолюбив и отпуснат човек съм . Смея се и то много . Обичам да се забавлявам , и зная как да го правя. Почти винаги съм център на купона. Хората обичат да говорят с мен , защото ги изслушвам , разбирам и почти винаги давам адекватни съвети . Винаги търся доброто у хората. И най-вече винаги съм това което съм , ВИНАГИ .
Осъзнавам как хората не ме приемат на сериозно , само защото съм такава ...истинска . Нося на майтап . Мога да бъда приятел и на мъжете и на момичетата . Мога да бъда ту дама , ту най-големия пич в мъжката компания. Много пъти съм чувала определението "пич" за себе си .В повечето случаи съм даже по-голям мъж от някои мъже (мисля че на доста дами им се е случвало, предвид днешните мъже )
И след като бях "предупредена" да не се държа както аз се държа, вече ми кипва чашата с търпението. И казвам на всички , които до вчера са били обградени от изискани маниери , не сте намерили правилния човек на който да си прилагате номерата от селски вечеринки . Всички сме наясно от къде сте тръгнали повечето ...
Както мога да бъда най-големия пич в мъжката компания , да се забавлявам с мъжете , да пия бира с тях , да гледам мачове и да обсъждам мацките заедно с тях . Така мога да бъда и най-истинската жена на този свят . Неподправена ,целенасочена , изискана , знаеща какво иска , себе-уважаваща се , жена в пълния смисъл на думата .
Има и трети вариант : Кучка не зачитаща никой и нищо освен себе си .Ледена кралица,която винаги гледа лошо . МАЙНАТА ВИ ,СМЕШНИЦИ!!! Аз съм това , което съм . Който не може да ме оцени такава може само да съжалява. Колкото и глупаво да звучи казано от самата мен : Можете само да си мечтаете за толкова искрен човек като мен. Да се надявате някъде да видите по-искрена усмивка от моята , или по-истински сълзи.
And to all who tried to kill the sweet ,honest and funny girl in me -FUCK YOU ,MOTHERFUCKERS !!! и ТАЗИ ПЕСЕН Е ЗА ВАС : http://www.youtube.com/watch?v=Xw-m4jEY-Ns