12 октомври 2011 г.

Ще ми мине ли гневът, към онзи превъртял откачалник , който ми обещаваше , че ще се бори за мен и щял да обърне Земята само и само да ме спечели , а още след първия удар на камък ,забрави че съществувам . И не се ядосвам , защото съм искала да бъда с него , а защото за пореден път се убедих мъжете какви тъпаци са.
Ми много , че искам някой да се бори за мен.
Много ясно че искам човека до мен да се е потрудил за да ме има.
Много ясно че го заслужавам .
Много ясно , че това не е най-важното , но когато един човек иска наистина да е теб , той ще се бори . Колкото и пъти да му отказваш , ще продължава- ако наистина иска да бъде с теб , няма да се откаже. Може би всички имаме по един такъв приятел. Поне аз имам . Той обожава едно момиче повече от две години. Бори се за нея . Никога не спира да опитва и съм сигурна че рано или късно, или тя ще отвърне на чувствата му , или той ще се откаже да опитва да я спечели( то май само това са вариантите). Сега ще ми кажете " тоя пък , какъв е балък , да тича след някаква фуста 2 години". Е да може да е балък , но знае че иска да е с нея . И съм сигурна , че всяка една си мечтае за такъв балък . Дори и аз .
Много им е удобно на мъжете да получават всичко на готово. Жените са лесни ,мъжете се курвари . И с една дума , никой в днешно време вече не е наясно какво е наистина да искаш някой ,и да се бориш за него.
Ще пробваш с една-няма да ти върже , после преминаваш към втора- и тя не ти връзва и така нататък , докато някоя ти върже , а повярвай ми няма да ти се наложи много пъти да пробваш , просто защото днешните момичета са лесни ...
И на мен ми омръзна !
ОМРЪЗНА МИ!!!!!!!!!
Ако някой иска да е с мен , ще се потруди да ме спечели. Под спечелване нямам предвид скъпи , подаръци , скъпи ресторанти и прочие... Всички знаете какво имам предвид.
ИСКАШ ДА СИ С МЕН-ПОЛАГАШ УСИЛИЯ ДА МЕ ИМАШ!! Това е положението!!!!