22 май 2011 г.

My heart is a flower...


Искам да кажа на приятелите си колко много ги обичам ..на старите , които познавам през целия си смислен живот , и на новите , които се появиха малко по-късно но за кратко време доказаха колко са страхотни ...
Обичам ви , не мога да си представя какъв щеше да бъде животът ми ако не бяхте вие ... ако не бяхте до мен в дългите дни на депресия и самота, ако не бяхте с мен в шастливите ми мигове , които с радост споделях с вас...
Блогодаря ви за това, че пренебрегвахте собствения си душевен мир за да помогнете на мен да открия своя , блогодаря ви , че ми показавате пътя всеки път , когато се изгубя. Всичко това значи много за мен.
Всеки човек има нужда от приятел , дори да е само един ... но да е истински , с радост споделям ,че аз имам повече , и всичките до един са страхотни и аз просто ги обожавам .. Всеки един от вас ми е дал накаква насока , всеки един вас ми е помагал да избърша сълзите и да продължа напред , всеки един от вас ме е подкрепял в новите начинания ...
Вие повярвахте в мен , тогава когато никой не го направи ...
И сега за всеки поотделно ..
Г- Страхотна , усмихната , доборсърдечна ... Ти ми помогна, когато бях забравила , че трябва да уважавам себе си , преди всичко. Научи ме да се ценя , и да съм горда с това което съм . Обичам те.
Л- Ти си до мен през висчките тези години , във всеки един труден момент .. Даваше ми обич и подкрепа .. Имеше период , в който бяхме забравили колко много значим една за друга, радвам се че те имам , без теб нямаше да съм това което съм сега.
К- Най- не депресирания човек , който познавам :) Във всеки един момент , в който изпадам в някоя дупка , той е този който ми напомня че всичко се оправя и , че нещата винаги си идват на мястото... винаги ми дава надежда да продължа и да очкавам нещо по-добро :)Човека , който когато се самозабравя ми напомня кой и кое има смсиъл и кое не .
Е- НАй-силния човек , който познавам .Момичето , което разбира личността ми напълно , по-добре от колкто самата аз се разбирам. Винаги напомняща ми коя съм аз, и какво искам , и за какво мечтая , защото понякога забравям ... Момичето на което се възхищавам за смелостта в преследването на мечтите , надявам се някой ден да имам твоята смелост .
Кр.- За теб , каквото и да кажа ще бъде малко , застана до мен , когато бях напълно сама , въпреки че не беше длъжна , тогава се роди и истинското приятелство между нас ... Винаги ме караш да мисля позитивно и да вярвам... Помогна ми да запазя вярата си в хората ...
Много лигава станах нещо , с една дума обичам ви приятели и се надявам да не загубя нито един вас... И отново Благодаря ви :* В сърцето ми винаги ще има място за всеки един от вас :)