14 декември 2011 г.

Пазете се от „Обичам те”

Винаги съм бил от типа хора, които вярват в любовта. В днешно време всеки обича всичко ,обича някого, включва и изключва като бутон любовта си . Лошо е думата любов да се използва за родител, по същия начин по който се използва за гадже, или например чипс. 
Това ,което искам да кажа е, че напоследък забелязвам че хората казват  "Обичам те " на  случаен принцип.  "Обичам те"  е много специално нещо…. Ако можем да кажем в какъв размер на  "Обичам те" обичаме някого, според мен целия смисъл на тази дума  отива на кино… И какво точно значи „Обичам те много” или „Обичам те по-малко” ? Щом обичаш , значи обичаш , любовта не е единица , която може да се измери.
 Приятели, любовници и гаджета изискват време, за да бъдат увековечени в сърцето ти. Трябва да се внимава, когато се използва тази дума . Но не  бъдете и  прекалено внимателни! Понякога изпитваме нужда да го кажем , но почти във всички случаи осъзнаваме , че е рано.
 "Обичам те"  е жестока присъда, защото понякога е доста очевидно, че, въпреки ,че всеки обича да го чува  ,не винаги е  любов.  "Обичам те"  понякога звучи и като "Обичам те" .И ако сте оптимист, като мен може да звучи като "Обичам те ... все още". 
„Когато му дойде времето”- също звучи добре.
Трябва да се сме по-внимателни когато обещаваме любов….