29 септември 2011 г.

Нима всички пътища водят към теб ?!?!?

Крокодила има фейсбук.. разбрах го преди малко , съвсем случайно ... И ми стана тъпо... Не ,че не ме е добавил , или факта, че дори не знаех .. тъпо ми е защото се надявах този човек да остане част от живота ми.. и тъй като в реалния нещата не се получват вече 2 години, се надвах поне ако той има виртуален живот да е част и от моя виртуален живот (звучи адски тъпо, нали?!?)... а така ми липсва напоследък, дори не мога да опиша какво чувствам и какво значи той за мен ... въпреки , че аз бях тази която го отблъсна, и каза че не иска връзка с него... и все още е така , не искам връзка , камо ли с него , не ставам за гадже.. още по-малко за негово гадже.. Но така ми липсва. Липсват ми моментите , когато ме прегръщаше и целуваше , моментите, когато ми казваше къде греша , и какво би било по-правилно да направя (той ме научи на много неща ) липсва ми погледа му , който преди казваше " Ти си центъра на моята Вселена , ти си всичко за мен" .... след това този поглед изчезна , и вече гледаше и останалите , не бях само аз... липсва ми гласа му ... липсва ми мириса на парфюма му (доста често ми се случва , да влизам в магазин и да душа мъжки парфюми , само и само , да намеря Неговия ... естевено и до сега не съм успяла , а така и не го попитах какъв е ) ..липсва ми усмивката му , усмивка , която казваше " Всичко ще бъде наред" ...липсва ми сарказма му , най-вече ми липсва онова момче -Крокодила , което преди една година утешавайки ме от разбитото ми сърце по изгубена любов ми каза " не се притеснявай Цвети , всичко ще бъде наред " аз задавена от сълзи извиках , че нищо няма да е наред и , че вече съм изгубила пътя и правилната посока .. отговора му беше " всички пътища водят към мен " Целуна ме по челото и си тръгна ....

И съм адски бясна , защото този човек ми дава такава невъобразима муза, каквато не се е намерил друг човек на света да ми даде... за него мога да пиша с часове, дни , седмици , месеци .. и пак няма да успея да опиша точно какъв страхотен човек е... И зарди това съм бясна , защото този човек не е в живота ми постоянно , появява се-изчезва , появява се-изчезва ... а точно в моментите , когато ми липсва го няма ... този път го няма , защото аз само го изгоних преди една седмица... но нали казваше , че между нас има телепатична връзка , и винаги усещаме , когато на единия му домъчнее за другия . Е хайде мъчно ми е за теб , лиспваш ми... къде си - няма те !....
( Ще е много тъпо ако кажа , че винаги ще го обичам , дори ме е страх да си го помисля... ПРОСТО НАИСТИНА ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ НЕГО )
15.05.2011

Любовта,щастието,комфорта и хармонията са процеси от вътре на вън !!!!

Личното щастие на човек , не зависи от това какво правят другите за теб , дали си имаш гадже или не ... Любовта,щастието,комфорта и хармонията са процеси от вътре на вън .

Ако, когато се събудиш сутрин си мислиш как това е поредния самотен ден в живота ти ...много ясно, че той ще е такъв !!!

Събуждаш се , ставаш от леглото , слънцето грее,птичките пеят, града тепърва се събужда ,от всякъде ухае на кафе , точно в този момент осъзнаваш , че това е още един прекрасен ден , осъзнаваш, че всеки един ден на тази земя ти е подарен, и трябва да го изживяваш на макс .. вместо да си стоиш намусена , като някоя малка сърдита госпожица , тропайки с краче ,да си мислиш къде е той , къде е той ... еми няма го ... това , че съдбата не ти дава нещо сега ,не значи , че никога няма да го получиш , значи че не си готова. Затова всички госпожички , които постоянно хлипат и се оплакват, седнете си на дупетатата и осъзнайте , че за да бъдете щастливи и обичани , трябва да разберете първо как да обичате себе си , как да бъдете щастливи сами , и чак тогава някой може да ви направи още по-щастливи ..

Сега ви липсва полоивнка . Ок. Намирате я ....уж... Мили жестове, обаждание , смс-и , романтика , прегръдки , целувки... струва ви , че това е всичко ,което някога сте искали , когато един ден се събуждате и отново се чувствате празни... И кво прайм ся... Започвате да търсите нещо , което дори не знаете какво е , и все нещо ви лиспва ... Затова моя съвет е , научете се да сте щастливи и цялостни сами..чак тогава някой би бил способен да ви направи още по-щастливи и най-хубавото от всичко е ,че ще има с кой да споделите това щастие... Пак казвам личната хармония ,развновесие и цялостност са процеси от вътре на вън ... няма кой да ви накара да сте цели , докато само не го повярвате че сте!!!