20 май 2012 г.

Relationships ....

Много мразя хората да си мислят , че ме познават ! Та дори аз самата не се познавам...
Да си мислят , че знаят какво искам и от какво имам нужда , защото... ти да видиш ТОВА ,КОЕТО ИСКАМ И ТОВА , ОТ КОЕТО ИМАМ НУЖДА СА ДВЕ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА ! И аз много добре знам от какво имам нужда! Друг е въпроса , че не го искам вече ....
Това е най-лошото на отношенията между хората . В един момент те просто се изчерпват . И тук нямам предвид любовните взаимоотношения , а връзките като цяло . 
Започвам да имам чувството , че всички връзки са със срок на годност ....

Бум !

Напоследък съм се отдала стремглаво на мързела си . Вече се усещам как започвам да използвам зарастващите белези по лицето си като оправдание да не излизам никъде . Дори до магазина. Лошото е , че започна да ми харесва да си стоя по цял ден в нас и най-смисленото нещо , което да правя е да чета книги и да пия чай от ягоди . Вече забравих какво значи социален живот. И честно казано не ми липсва. Това дали е знак че остарявам ? Тази година навършвам 22 , а защо се чувствам като на 42 ? Преждевременно остаряла , навлизаща в криза на средната възраст, и единственото , което искам да правя на този етап е , да ходя на работа да се прибирам скапана , след което веднага да заспивам . А в почивните си дни да се излежавам по цял ден , да подреждам апартамента си , и да си готвя някакви вкусни неща  . Направо думи нямам . Може да ме наричате Лелче вече , или направо Бабче.
Уединението ми ме накара да осмисля много неща . Като например :
- Не ми е удобно да имам дълъг маникюр , защото ми е трудно да пиша на клавиатурата на лаптопа . 
- Преоткрих любовта си към ябълките , и вече не мога да си представя ден , в който да не изям поне една . 
- Ягодовия ми чай свършва по-бързо от обикновено напоследък, и никак не съм доволна . 
- Харесва ми баща ми да ми угажда за всичко . Например да отиде до магазина за това или онова . Вместо това, преди пращаше мен . 
- Вече дори не се ядосвам за белезите си по лицето . Явно спря да ми пука , защото аз просто не излизам . 
И последния , но не на последно място факт . 
-Изключително много ми се отдава напоследък да пиша подобни безсмислени публикации тук .