7 септември 2011 г.

.........

Направих си проучване в един от многото сайтове за запознанства Romans.bg ..
И знаете ли какво, останах ужасена ...
Първо видях адски много момчета , които познавам лично, или само по физиономия . И всичките до един изглеждащи много добре. И се чудя какво по дяволите търсят те в подобен сайт. Добре изглеждащи, с хубави тела , хубава работа ,образование , пълен пакет от качества ,които биха им били от ползва в намирането на подходяща половинка. А те стоят в сайтове за запознанства, пишат си с непознати момичета с надеждата някоя от тях да се окаже момичето с главно "М" . И на всичките до един профила им гласи , че търсят сериозна връзка. Какво се случва с поколението ни? И на къде отива света , са едни от многото въпроси ,които се загнездиха в съзнанието ми.
Няма да се впускам в размисли и страсти за това как компютрите и интернет завзеха ежедневието ни...
Но не мога да си обясня , защо все повече мъже си правят регистрация в сайтове за запознанства. Жените ли сме виновни?(на този въпрос, мога да дам категоричен отговор ДА) Жените сме виновни. Всички тези ,които се превърнаха в копия на Чалга трошачките на Пайнер, малките лолитки и бръмчалки търсещи само и единствено парите в някой голям батко , накараха истинските и стойностни мъже да търсят щастието си в интернет, и то само защото не могат да им осигурят лукса от скъпи парфюми,скъпи дрехи,скъпи коли , бижута и ВИП сепарета. Жалко е .
Разбирането , че сайтовете за запознанства онлайн са само за кретените и задръстеняците вече няма този смисъл ,който имаше преди.
И жените сме виновни. Все повече жени ще се превръщат в копия на чалга звезди, напомпани със силикон и китосани с няколко тона грим. А милите момчета търсят романтика онлайн....
Замисляли сте се защо има все повече гейове? Еми и аз да бях мъж , и да си легна с някоя, която изглежда перфектно с дългата си до кръста коса , перфектен грим и мини рокличка,и се събудя до Баба Яга , ще предпочета мъжката компания, така поне няма да има изненада на сутринта.
Всички трябва да се замислим . Положението е ужас и мистерия. Малкото останали стойностни момичета трябва да покажат на момчета , че не всичко живо слуша дива чалгия , пие като смок, и се чука неистово с всеки който я почерпи питие. ДА, има и свестни... но по ирония на съдбата същите тези свестни момичета също са сами. Стоейки и чакайки своето свястно момче , и тези от тях които не са много търпеливи започват да смятат , че никой няма да ги забележи заради това ,че са истински и неподправени и се започва трансформацията . Солариуми, скъпи дрехи (задължително в животински десен) , тонове грим , метри изкуствена коса и т.н. докато поредното свястно момиче не се превърне в поредната бръмчалка търсеща само парите и лукса в мъжа до себе си.... А останалите все още стоят и си чакат.... Замислете се!!!!